Kerhotoiminta

Turengissa vapaana kerhopaikkoja kevään kerhokauteen!

Otathan yhteyttä niin, kerron lisää kerhosta sekä palvelusetelistä, joka on käytössä kerhotoiminnassamme.
Mll kerhon ohjaaja Heli Jalo p. 050-3864999 (Ma-To 8.00-16.00)

TURENKI

Paikka: Perhekahvila Paaperoinen, Pyhämäentie 25C

TOIMINTAKAUSI 2019-2020

3-5 vuotiaille
Ma, Ti, Ke ja To klo 9-12

Mikäli iltapäivän ryhmään on riittävästi kiinnostusta, niin sekin ryhmä on mahdollista aloittaa

Ohjaajana Heli Jalo

Kerhoihin liittyen tiedustelut puhelimitse tai sähköpostilla:

Heli Jalo
p. 050 386 4999   (Ma-To klo 8-16)
janakkala.mllkerhot(a)gmail.com

Kerhoihin haetaan  täyttämällä palveluseteli-kaavake, jonka saat Heli Jalolta.

PALVELUSETELI
Kerhotoimintaan haetaan Kunnalta palveluseteliä.

Aikaisemmin kerhotoimintamme on toiminut Kunnan ostopalveluna, jolloin kunta maksoi yhdistykselle kerhotoiminnan järjestämisestä, ja perheet maksoivat kerhoon osallistuvan lapsen osalta kerhomaksun.
Jatkossa toiminta muuttuu ainoastaan siltä osin, että kunnan tukema osuus tulee palvelusetelin muodossa jokaiselle lapselle henkilökohtaisesti, ja yhdistys palveluntarjoajana saa palvelusetelin osuuden. Perheelle jää maksettavaksi omavastuuosuus 70e/kausi jos lapsi käy kerhossa kerran viikossa, 120e/kausi jos lapsi käy kerhossa 2 kertaa viikossa.
Lue lisää palvelusetelistä Kunnan sivuilta