Tervetuloa liittymään Janakkalan paikallisyhdistyksen jäseneksi!

Yhdistyksemme jäsenmaksu on 24 euroa/vuosi. Jäsenyyskausi on aina maaliskuusta maaliskuuhun, mutta llittyä voi mihin aikaan vuodesta tahansa. Vanhoille jäsenille postitetaan uudet jäsenkortit automaattisesti vuosittain maaliskuussa jäsenmaksun yhteydessä.

Jäsenenä pääset nauttimaan monista liiton sekä yhdistyksemme paikallisista jäseneduista. Jäsenmaksulla saat jäsenetuna mm. Lapsemme-lehden sekä myös alennuksia niin valtakunnallisesti kuin lähiseudullisestikin. Tietoa valtakunnallisista eduista linkistä sivupalkissa.

Jäsenenä sinulla on myös oikeus ostaa jäsenhintaisia lippuja järjestämiimme tapahtumiin sekä myyntipaikkoja kirpputoritapahtumiimme. Saat ajankohtaiset tiedot suoraan sähköpostiisi jäsenkirjeemme kautta. Meidät löydät myös Facebookista.

Voit liittyä jäseneksemme liiton kotisivujen kautta tai  ottamalla yhteyttä suoraan yhdistyksemme jäsenvastaavaan. Jäsenvastaavan yhteystiedot löydät kotisivujemme Yhteystiedot-osiosta.

LIITY JÄSENEKSI (www.mll.fi)

PAIKALLISET JÄSENEDUT: